Autoradam

Autoradam

Shortlease combineert de flexibiliteit van huren met het prijsniveau van leasen. Autoradam heeft een showroom vol ‘jong gebruikte’ auto’s die ingezet kunnen worden voor shortlease. Het is bij ons mogelijk om zonder levertijd een auto te leasen (operational lease) voor minimaal drie maanden, daarna is deze per dag opzegbaar. Wanneer u niet direct een vast leasecontract wilt afsluiten, is shortlease voor u de beste oplossing. Lees meer over de voordelen van shortlease.
Aanbod leaseauto’s.
Bekijk ons aanbod van leaseauto’s.
Lage bijtelling.
Er zijn drie categorieën bijtellingen voor leaseauto’s. Dat betekent wanneer je een leaseauto ook privé gebruikt, je daarvoor een percentage van de cataloguswaarde bij uw inkomen moet tellen.
Het laagste tarief van 14 procent geldt voor auto’s met een beperkte CO2-uitstoot. Wilt u ook profiteren van de lage fiscale bijtelling voor zuinige leaseauto’s? Bij Autoradam zijn leaseauto’s die vallen onder de 14 en 20 procent bijtelling volop beschikbaar.

Private lease.
Profiteer nu ook als particuliere autorijder van de voordelen van lease! Heeft u tijdelijk een (andere) auto nodig, of komt het kopen van een auto u financieel niet uit? Als particulier is het ook mogelijk om een auto of motor bij Autoradam te leasen.
Deeltijdauto.
Voor mensen die soms een auto nodig hebben is er de deeltijdauto. Samen met uw buren, vrienden of collega’s een auto gebruiken? Autoradam heeft altijd een pasklare oplossing voor u. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bij Autoradam regelt u snel en eenvoudig een auto of bedrijfswagen voor een bepaalde periode. Gunstige tarieven en een hoge kwaliteit van uw huurauto. Als u voordelig een auto wilt huren is Autoradam de beste plek. Vanaf 10 euro per dag huurt u al een Smart en vanaf 17,50 euro al een cabrio! Of het nu gaat om één of enkele dag(en), weken of maanden; Autoradam regelt het.

Een huurauto is veel meer dan alleen het busje of vrachtwagen wat gehuurd wordt bij een verhuizing.
De voordelen van een autoverhuur op een rij:
Met een huurauto is men goedkoper uit wanneer de auto niet elke dag nodig is.
Niet meer dan maximaal 7000 kilometer per jaar? Een huurauto is goedkoper dan een eigen auto!
Alleen betalen per gereden kilometer.
Geen verzekering, wegenbelasting of afschrijving.
Een huurauto is altijd een jonge, moderne en goed onderhouden auto.
Mogelijkheid om te abonneren op een huurauto.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autoverhuurster.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Autoradam
De Strubbenweg 4
1327GE Almere

+31 (0)36 5409545

Deel deze pagina

Autoradam img