Auto Lease Brabant h en o Tigchelaar Autolease

Auto Lease Brabant h en o Tigchelaar Autolease

De Tigchelaar Groep is een groep van bedrijven die zich richt op mobiliteit in de breedste zin van het woord. Wij zijn een regionaal gericht familiebedrijf waarin wij de vierde generatie Tigchelaar vertegenwoordigen. Per 1 oktober jl. heeft Tigchelaar de van de Ven Autogroep overgenomen. Hierdoor zijn er 4 vestigingen aan de Groep toegevoegd en komt het totaal op 7.

Tigchelaar heeft nu 7 Ford-vestigingen, 3 voor Fiat, 2 voor Seat. 2 voor Skoda en 1 voor Alfa Romeo en Lancia. Vanaf 1 januari 2012 wordt ook Jeep aan het gamma toegevoegd.

Tevens vindt u een autoschadeherstelbedrijf (Autoschadeherstel Hoogeind), een merkonafhankelijke leasemaatschappij (Tigchelaar Autolease), een verhuurbedrijf (Tigchelaar AutoRent Breda) binnen de Groep.

Tigchelaar staat voor kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en service. Deze 3 peilers vormen de basis van een gezonde en stabiele organisatie.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De autoverhuurster.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Auto Lease Brabant h en o Tigchelaar Autolease
Minervum 7001/C
4817ZL Breda

+31 (0)88 2520000

Deel deze pagina

Auto+Lease+Brabant+h+en+o+Tigchelaar+Autolease img